Bel: 0858886748!
Zaalverhuur
Laat uw speciale gelegenheid of zakelijke bijeenkomst slagen door uw zaal te huren bij Hotel het Gemeentehuis. Van alle gemakken en luxe voorzien!

Zaalverhuur voor feesten en vergaderingen

Staat er binnenkort een vergadering, verjaardag, receptie of andere bijeenkomst op de planning en wilt u hiervoor nog een geschikte zaal huren? Bij Hotel het Gemeentehuis bent u aan het juiste adres voor zaalverhuur in Uithuizen. Onze zaal heeft een capaciteit van wel 350 personen en is geschikt voor zowel zakelijke als feestelijke aangelegenheden.

Van alle gemakken voorzien

Onze feestzaal beslaat in totaal 300 m² en is daarmee een van de grootste zalen in de regio Groningen. Ideaal dus voor elke speciale gelegenheid, of het nu om een familiefeest, receptie of congres gaat. Groepen tot en met 350 personen hebben alle ruimte om comfortabel te zitten of juist gezellig te dansen. Daarbij is de zaal van alle gemakken voorzien: er bevinden zich tal van nieuwe tafels en stoelen welke desgewenst aan de kant kunnen worden geschoven om de dansvloer vrij te maken. Tevens is er een podium, een bar, geluidsapparatuur en de nodige versiering aanwezig. Natuurlijk beschikken wij over passende verlichting voor uw bijeenkomst. Betreft het een zakelijke bijeenkomst? Maak dan tijdens de zaalverhuur gerust gebruik van onze beamers, zodat alle aanwezigen mee kunnen krijgen wat er voorin gebeurt.

Een ruimte naar uw wensen

Uw tevredenheid is voor ons het belangrijkste. Daarom is er in overleg van alles mogelijk: wij zetten ons namelijk graag in om uw bijeenkomst te laten slagen. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van koffie en thee en eventuele hapjes. Wij zorgen ervoor dat de zaal eruitziet zoals u dat wilt tegen de tijd dat u met uw gezelschap arriveert. Omdat wij doorgaans maatwerk leveren gaan onze prijzen ook altijd op aanvraag. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een zaal huren in Uithuizen? Bij Hotel het Gemeentehuis bent u van harte welkom. Geef uw wensen of eventueel uw vragen aan ons door via het telefoonnummer 085-8886748 of via het online contactformulier. Ons team is u met alle plezier van dienst.